Bemutatkozás
Bemutatkozás

Minőség és megbízhatóság egy helyen...

 

A hévízi Admirál Optika 1995 óta biztosít mind a külföldi, mind pedig a magyar vásárlók számára minőségi kiszolgálást. A város két frekventált pontján működő üzletünk sikerének alapja optometrista és látszerész kollégáink magas képzettsége.Kezdetek óta arra törekszünk, hogy a hozzánk betérők mind árban, mind minőségben a legmegfelelőbb kiszolgálásban részesüljenek.Ezt a dolgozóink szakmai felkészültsége mellett üzleteink Európa szintű felszereltsége is biztosítja.

Az optikai piac kiszélesedésének köszönhetően, az elmúlt években az optikai keretek és a látásjavító korrekciót biztosító szemüveglencsék valamint kontaktlencsék területén is megnőttek a rendelkezésre álló lehetőségek.Világszínvonalú, minőségi tanúsítványt, valamint garanciát biztosító partnerekkel dolgozunk együtt.

Üzletünkben minden igényt kielégítő választékkal, állandó jelleggel működő látásvizsgálattal, szakmai tanácsadással és folyamatosan megújuló akcióinkkal várjuk minden kedves meglévő és leendő vevőinket.

 

            

Szemüveglencséinket a világhírű R&H, Essilor, Hoya, Zeiss, Rodenstock, Omega cégektől rendeljük.

A lencséket a komfortosabb viselet miatt: antireflex, színezett, keményített, UV szűrővel ellátott változatban kínáljuk.

Állandóan bővülő szemüvegkeret választékunkban a legnagyobb világmárkáktól (Cazal, Versace, Swarovski, Dolce&Gabbana,Prada,Fleur), a kedvezőbb árú olasz keretekig (Retro, Genesis, Puma, Arrow) minden megtalálható.

Kezdetektől fogva partnereink a világ legismertebb kontaktlencse forgalmazó cégei.

(Johnson&Johnson, Ciba Vision, Cooper Vision, Sauflon, Emp)

SZOLGÁLTATÁSAINK:

  • Komputeres szemvizsgálat

  • Expressz szemüvegkészítés és javítás

  • Napszemüvegek nagy választékban

  • Kontaktlencsék és ápolószerek

  • Egyéb optikai cikkek


palyazat